Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA παρέλαβε το βραβείο «Best Service Award 2018»


Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA στη Γλυφάδα, έχει αναγνωριστεί και βραβευτεί για την παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών στο χώρο της Υγείας από τη διαδικτυακή
πλατφόρμα αναζήτησης γιατρών WhatClinic.

H WhatClinic αξιολόγησε τους τελευταίους 12 μήνες τα δεδομένα των ασθενών που επισκέφτηκαν γιατρούς οι οποίοι ήταν καταχωρημένοι στην παγκόσμια πλατφόρμα εύρεσης κλινικών και απέδωσε στο οδοντιατρικό κέντρο STOMA αυτό το βραβείο, ως το καλύτερο οδοντιατρικό κέντρο σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους ασθενείς του.

Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA στη Γλυφάδα (Δημ. Αγγ. Μεταξά 46Β) είναι μέσα στα ελάχιστα οδοντιατρικά κέντρα το οποίο πληρούσε τις προϋποθέσεις σε όλα τα επίπεδα αξιολόγησής του από τους ασθενείς. Το οδοντιατρικό κέντρο STOMA έδειξε την απόλυτη δέσμευση και συνέπεια στους ασθενείς του τόσο σε επίπεδο οδοντιατρικής θεραπείας όσο και παρακολούθησής τους μετά το τέλος αυτής.
Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν τη σημαντική βράβευση καθώς αποτελεί απόδειξη του άριστου αποτελέσματος και της επαγγελματικής συνέπειας απέναντι στους ασθενείς μας, γεγονός που για εμάς στο STOMA είναι αδιαπραγμάτευτο γεγονός. Δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, πάντα προς όφελος των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται την υγεία τους» δήλωσε σχετικά η επιστημονική υπεύθυνη του Ιατρείου, η Οδοντίατρος κα Ι.Καζάκου.

Λιγότερο από το 2 % των οδοντιατρικών κλινικών παγκοσμίως κατάφεραν να συγκεντρώνουν όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά τα οποία δίνουν στους ασθενείς τη δυνατότητα αξιολόγησης των κλινικών τόσο υψηλά. Αξιολογήθηκαν σε επίπεδο ακαδημαϊκής κατάρτισης, αποτελεσματικότητας, οδοντιατρικών υποδομών, τήρησης χρονικών πλαισίων, ψυχολογικής υποστήριξης, άριστου follow up.

Η WhatClinic ιδρύθηκε το 2007 από τον Caelen King και έχει πολύ αυστηρά κριτήρια ένταξης των ιατρικών φορέων στη λίστα της. Η WhatClinic είναι μια σημαντική μηχανή αναζήτησης κλινικών, με λίστα 125000 κλινικές παγκοσμίως. Τον τελευταίο χρόνο πάνω από 15 εκατομμύρια ασθενείς επισκέφτηκαν την πλατφόρμα της για ιατρικές θεραπείες. Ο στόχος της WhatClinic είναι να κρατά σωστά επίπεδα ενημέρωσης των ασθενών, μόνο με κλινικές που πληρούν πολύ υψηλά επίπεδα ιατρικής περίθαλψης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για άριστες υπηρεσίες σε 125 χώρες στον κόσμο.

Σχόλια