Ο Ερντογάν εποικίζει την Ελλάδα

Όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί, θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν. Ο Ερντογάν εποικίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους σταθερά και με
σχέδιο, ενώ εμείς άδωμεν αδιάφορα. Οι δε ελληνική ολιγαρχία και η Εκκλησία το ανέχονται πλήρως. 

Τα προ ημερών γεγονότα στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, καθώς και ανάλογα επεισόδια σε διάφορα νησιά, είναι ένας προάγγελος, όλων αυτών που θα ακολουθήσουν σε όλη την επικράτεια στην Ελλάδα των μνημονίων. 

Με τι ευλογίες και των ευρωπαίων “εταίρων” μας, οι οποίοι φρόντισαν να κλείσουν τα δικά τους σύνορα, ώστε να εγκλωβιστούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα, ο Ερντογάν εποικίζει την Ελλάδα με μουσουλμάνους και πολύ φοβάμαι πως σε μια δύσκολη στιγμή για το έθνος, θα δούμε στους δρόμους οπλισμένους (άγνωστο πως) και φανατισμένους αλλοδαπούς. 

Το δε εγχώριο εξουσιαστικό σύστημα, αντί να διαμαρτυρηθεί στην ΕΕ και να λάβει άμεσα μέτρα, αντίθετα θέλει να προχωρήσει σε ταχύτατες διαδικασίες ελληνοποίησης, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ανύπαρκτα μέχρι σήμερα μειονοτικά προβλήματα. 

Είναι να αναρωτιέται κάποιος γιατί γίνονται όλα αυτά; Αυτό είναι φυσικά σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, όμως εμείς τι κερδίζουμε ως έθνος στο να το προωθούμε με προθυμία; 
προεδρική δημοκρατία

Σχόλια