Ευ. Διαμαντής - Γ. Σιάχρας: Στις10 Δεκεμβρίου καλούμαστε ν’ αλλάξουμε το Επιμελητήριο

Ευ. Διαμαντής: Οι επιχειρηματίες της Κορινθίας πρέπει να «ξυπνήσουν από τον λήθαργο»
Στα θετικά μηνύματα που υπάρχουν και έρχονται
καθημερινά για τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και τον επικεφαλής του Δ. Ραψωματιώτη προς το συμφέρον των επιχειρηματιών της Κορινθίας, αναφέρθηκε ο υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού Ευάγγελος Διαμαντής από την Κόρινθο, ο οποίος είναι υποψήφιος στο τμήμα μεταποίησης. Μεταξύ των άλλων, ο κ. Διαμαντής σημείωσε τα εξής:

«Τα αποτελέσματα που φτάνουν για τον συνδυασμό μας, είναι πολύ θετικά. Ο επικεφαλής του συνδυασμού είναι ένας άνθρωπος με αξίες, ηθική και συνέπεια. Πιστεύουμε ότι θα ενεργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα προωθήσει το καλύτερο αποτέλεσμα για τα συμφέροντα των επιχειρηματιών του νομού. Θεωρώ ότι οι καιροί το επιβάλλουν, οι επιχειρηματίες της Κορινθίας πρέπει να «ξυπνήσουν από τον λήθαργο». Αυτό θα γίνει με ομαδική εργασία και συλλογικό αγώνα. Οδεύουμε ολοταχώς προς την ημερομηνία των εκλογών και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».


Γιώργος Σιάχρας: «Στις 10 Δεκεμβρίου καλούμαστε ν’ αλλάξουμε το Επιμελητήριο»

Την τεράστια σημασία της συμμετοχής των επιχειρηματιών στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος στο τμήμα Μεταποίησης με τον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη, Γιώργος Σιάχρας. Ως επαγγελματίας για 18 χρόνια στην πόλη της Κορίνθου, μιλά για τις παθογένειες του φορέα και όλες εκείνες τις αλλαγές που θα πρέπει να επέλθουν, προκειμένου το Επιμελητήριο να μετατραπεί σε εργαλείο παρέμβασης, στήριξης και προώθησης του επιχειρείν. 

«Οι εκλογές στο Επιμελητήριο Κορινθίας είναι η αφετηρία της ενεργοποίησης όλων εμάς των επιχειρηματιών, που για χρόνια ήμασταν απλοί θεατές στα τεκταινόμενα του φορέα. Έτσι πρέπει να τις δούμε και να μην μείνουμε για ακόμα μια φορά ανενεργοί και απαθείς!

Η μη συμμετοχή μέχρι σήμερα οδήγησε στην απαξίωση, το βλέπουμε όλοι!

Για τους περισσότερους από εμάς το Επιμελητήριο μέχρι και σήμερα, είναι απλά ένας εισπρακτικός  φορέας, μ’ έναν ρόλο που δεν ανταποκρίνεται στην ουσία της ύπαρξής του, αλλά ούτε και στις προσδοκίες των επιχειρηματιών του νομού.

Στις 10 Δεκεμβρίου αυτήν την εικόνα καλούμαστε να αλλάξουμε! Καλούμαστε να δημιουργήσουμε νέα, ισχυρά θεμέλια, κρατώντας τα όσα θετικά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, και απορρίπτοντας όλα εκείνα που δεν αφορούν το επιχειρείν ή αφορούν τους λίγους!
Το Επιμελητήριο οφείλει να είναι στο πλευρό του κάθε επιχειρηματία. Οφείλει να τον ενημερώνει, να τον καθοδηγεί, να τον στηρίζει. Ως ένας επαγγελματίας που δημιούργησα μια επιχείρηση από το μηδέν και κατορθώνω, σήμερα, σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες να την διατηρώ, επιθυμώ να έχω - για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη απαιτώ - έναν φορέα στον οποίο θα μπορώ να απευθύνομαι, να βρίσκω βοήθεια, στήριξη, λύσεις και διεξόδους! 

Στις 10 Δεκεμβρίου δίνουμε με τη συμμετοχή και τη ψήφο μας δύναμη στο Επιμελητήριο, δύναμη στους ίδιους τους επιχειρηματίες. Επιλέγουμε εκείνους τους ανθρώπους που θα δουλέψουν για την αλλαγή, που θα κοπιάσουν για τη μετατροπή του Επιμελητηρίου σε έναν φορέα με κύρος και παρεμβατικότητα, με θέσεις και διεκδικήσεις, με όραμα για το «Κορινθιακό Επιχειρείν». 

Η δική μου υποψηφιότητα στον συνδυασμό του Δημήτρη Ραψωματιώτη, αυτόν τον στόχο υπηρετεί. Αυτό το μήνυμα στέλνει στους συναδέλφους!» 

Σχόλια