DHL Express Courier Ναυπλίου - Υπηρεσίες Εξωτερικού

Στη σημερινή εποχή που η αναζήτηση προσιτών τιμών στις υπηρεσίες και τις αγορές μας είναι μία πραγματικότητα, η ανάγκη
για καλύτερες υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Courier) αποτελεί μία απαραίτητη λύση τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 


Σκοπός μας είναι να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία ταχυμεταφορών μας, την DHL EXPRESS Ναυπλίου, και τις δυνατότητές της. 

 Η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα σύνολο επιλογών και λύσεων σε τιμές πολύ προσιτές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. 

Το πραγματικό πλεονέκτημα της DHL EXPRESS βρίσκεται στις αποστολές εκτός Ελλάδος. 

Ειδικότερα, η DHL EXPRESS Ναυπλίου έχει τη δυνατότητα να παραλάβει μία αποστολή από το χώρο σας μέχρι τις 12:00 για να παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, απαιτούνται συνολικά 2-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό της αποστολής.
                                  
Επιπλέον, μπορείτε να μας δώσετε εντολή για παραλαβή μίας αποστολής από οποιαδήποτε μέρος του πλανήτη για παράδοση στην πόρτα σας. Εάν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια και δοθεί εντολή εγκαίρως, είναι πολύ πιθανόν να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε την αποστολή το απόγευμα της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την ημέρα παραλαβής της αποστολής. 
                             
Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις, και μπορούν να σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις όπου οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας ανάγκες απαιτούν τη μεταφορά εγγράφων ή δεμάτων προς μία χώρα του εξωτερικού, ενδεχομένως πιο γρήγορα και σίγουρα πιο οικονομικά ! 

Συμπολίτες μας που πρέπει να στείλουν έγγραφα για να γίνουν δεκτοί σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, δείγματα των προϊόντων τους στους υποψήφιους πελάτες τους, ένα δώρο σε κάποιον συγγενή ή φίλο στο εξωτερικό, μία ταυτότητα ή ένα διαβατήριο, τα έτοιμα προϊόντα τους στους πελάτες τους στο εξωτερικό και πολλές άλλες περιπτώσεις ανθρώπων, βρίσκουν καθημερινά λύσεις σε εμάς ! 

 Η DHL EXPRESS Ναυπλίου, αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας για αποστολές εξωτερικού. 
                                    
Μπορούμε να βοηθήσουμε στην επικοινωνία σας με τον αποστολέα ή τον παραλήπτη σε ξένη γλώσσα (αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά), προκειμένου να σας διευκολύνουμε όσον αφορά στο σκοπό και το αποτέλεσμα της αποστολής σας. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήσετε μαζί μας:

Διεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 1, Ναύπλιο 211 00
Ώρες:  8:30 π.μ.–4:45 μ.μ.

Τηλέφωνο: 2752 028111


Σχόλια