Σύμφωνα με καταγγελίες ο Πρόεδρος των Συμβολαιογράφων υπέγραψε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Όλοι στην Συνέλευση των Συμβολαιογράφων


Σύμφωνα με καταγγελίες συμβολαιογράφων ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς και
Νήσων κ. Ρούσκας, υπέγραψε με την NEWSPHONE HELLAS σύμβαση ανάθεσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πλειστηριασμών, παρά το γεγονός ότι αύριο πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση των συμβολαιογράφων για το θέμα αυτό.

Προφανώς κάποιοι θέλουν να προκαταλάβουν την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης την οποία πιθανότατα θα προσπαθήσουν να ματαιώσουν.

Όλοι και όλες στην κινητοποίηση κατά των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών, την Πέμπτη 21.09.2017 και ώρα 15.00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Το Μέτωπο Νίκης και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα είναι παρόντες στην συνέλευση των Συμβολαιογράφων για την θέση που θα λάβουν στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 21.09.2017, στις 15:00 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα).

Το Μέτωπο Νίκης καλεί όλους τους πολίτες να προασπίσουν την ιδιοκτησία τους από την κλοπή την οποία υπέγραψαν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, 222 βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΟΤΑΜΙ στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (ΚΠολΔ), τον Ιούλιο του 2015 (http://bit.ly/2sMMwdA).

Πολιτικό Συμβούλιο Μετώπου Νίκης



Σχόλια