Μας θεωρούν παρακατιανούς και ορίζουν εκπροσώπους των αγροτών δικηγόρους χημικούς και δασολόγους

Βάκης Τσιομπανίδης 
 Αν δεν γνωρίζεις το πρόβλημα δεν μπορείς φυσικά να ξέρεις και την λύση. Αυτό είναι πάντοτε το μεγάλο θέμα με τους
άσχετους-κομματικά διορισμένους υπουργούς Γεωργίας.

 Αλλά και με τους ακόμη ποιο άσχετους πάλι κομματικά διορισμένους συμβούλους αυτών. Ο αγροτικός κόσμος πάντα παρακολουθεί ως απλός θεατής σε αρένα την δική του σφαγή. Δεν θέλουν οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ στις πανάκριβες δερμάτινες πολυθρόνες τους, να έχουν δίπλα τους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου.

 Αυτοί που καταδικάζουν την αριστεία και βγάζουν λοταρία τους σημαιοφόρους των σχολείων, απαξιώνουν τον άνθρωπο του μόχθου και της παραγωγής, τους βρωμάει η μυρωδιά των ζώων μας που πότισε το πετσί μας.

 Όλοι εμείς οι ''χωριάτες'' με την βαριά προφορά και την δυσανεξία στο ψέμα,την κοροϊδία και τις κωλοτούμπες δεν έχουμε καμιά θέση στα νέα Σόδομα της διαπλοκής και των πολιτικών παιγνίων, βρόμικων και πάντα καλοπληρωμένων.

Το ξέρουν καλά πως αν πάρουμε εξουσία θα τους χαλάσουμε την σούπα που χρόνια εντέχνως μαγείρευαν.
 Τζάκια, βαρόνοι καθώς και γόνοι οικονομικής διαπλοκής αριστεροί και δεξιοί.Το υπουργείο γεωργίας δεν έπρεπε με κανένα τρόπο να μεταβληθεί σε τρόπαιο που χαρίζεται στους άριστους κομματικούς υπηρέτες. 
Είναι το ''σπίτι'' των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα, θα έπρεπε να είναι μοχλός ανάπτυξης και παραγωγικό εργαλείο και όχι μέσο πλουτισμού και κάλυψης μικροπολιτικών μωροφιλοδοξιών ενός υπουργού και 2-3 υφυπουργών. 

Το υπουργείο γεωργίας ή παραγωγικής ανασυγκρότησης ή όπως αλλιώς το βαφτίσει ο κάθε καλαμοκαβαλάρης υπουργός είναι αναγκαιότητα να περάσει στα χέρια των πραγματικών του ιδιοκτητών και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου. 
Ναι έχουμε ανθρώπους με γνώσεις, μόρφωση και θέληση να ξαναγίνει βιώσιμος ο κλάδος μας. Ναι εμείς ξέρουμε να παράγουμε πλούτο για την χώρα μας και μπορούμε μέσα απο την παραγωγή να ρυμουλκήσουμε την χώρα από τον βάλτο της κρίσης,της μιζέριας και της ηττοπάθειας.

 Το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι η έκφραση και η φωνή των ανθρώπων του αγροτικού κόσμου. Είναι ο πολιτικός φορέας ενός εκατομμυρίου ανθρώπων που μαζί με τις οικογένειες τους ζητάνε τα αυτονόητα, ζητάνε να εκπροσωπούν μόνοι τους τους εαυτούς τους, ζητάνε να έχουν άποψη και γνώμη για όλα αυτά που γίνονται για αυτούς τόσα χρόνια χωρίς αυτούς. 

Ποιος είναι αυτός που απαγορεύει στον αγρότη, τον κτηνοτρόφο,τον μελισσοκόμο και τον ψαρά να μετέχουν στην νομή της εξουσίας και να ηγηθούν ενός υπουργείου που αφορά αποκλειστικά και μόνο αυτούς. 

Ποιος σας είπε πως είμαστε ανίκανοι να αυτο οργανωθούμε και να παλέψουμε σε κάθε επίπεδο για το δικό μας μέλλον και αυτό των παιδιών μας;;; Ποιος σας είπε πως η δικτατορική επιβολή δικηγόρων, χημικών, δασολόγων, πολιτικών μηχανικών ή σε ελάχιστες εξαιρέσεις αγροτοπατέρες-κομματόσκυλα ορκισμένα στο κόμμα που τα ταΐζει. 

Το να μην θέλεις και να μην αφήνεις έναν τεράστιο παραγωγικό κλάδο να εκπροσωπεί μόνος του τον εαυτό του γιατί τον θεωρείς ''χωριάτη'', ανίκανο και γενικά περιορισμένης ευθύνης, είναι η χειρότερη μορφή κοινωνικού ρατσισμού.


Βάκης Τσιομπανίδης 
πρόεδρος ΑΚΚΕΛ 


Σχόλια