Νέο βροντερό ΟΧΙ από την Νεμέα – Οι Κορίνθιοι επιμένουν! Λένε Όχι στις Έμφυλες ταυτότητες

Καταδικαστική απόφαση του Δήμου Νεμέας.

Λένε ΟΧΙ στις έμφυλες ταυτότητες και στην Θεματική  Εβδομάδα στα Γυμνάσια


Μετά την από την 1-03-2017 αποστομωτική άρνηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κορίνθου, πλην των δύο μειοψηφούντων της ελάσσονος μειοψηφίας, έρχεται τώρα και ο Δήμος Νεμέας να ενώσει την φωνή του και να υψώσει το σθεναρό  του ΟΧΙ  στα άνομα και κε(αι)νοφανή σχέδια των συνεργατών του Υπουργείου Παιδείας, που, ως φαίνεται, υπαγορεύουν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  τις δικές τους ιδεοληπτικές πρακτικές.



Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νεμέας με απόλυτα ομόφωνη απόφασή του επιθυμεί να θέσει φραγμό στην εφαρμογή της Θεματικής Εβδομάδας και κυρίως να μην αναχθεί η πρωτοβουλία αυτή του υπουργείου σε Νόμο, που από τον Σεπτέμβριο θα μπορεί να επιβληθεί σε όλες τις βαθμίδες Εκπαίδευσης, αρχής γενομένης από τα Νηπιαγωγεία.

Οι πρωτοφανείς καινοτομίες περί κοινωνικού φύλου, που εισάγει το υπουργείο Παιδείας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πρόχειρα, χωρίς επιστημονική βάση, χωρίς διάλογο, χωρίς  πιλοτική εφαρμογή ,με όλη την κοινωνία απέναντι, παρά μόνο με τη συναίνεση μιας συγκεκριμένης γνωστής μειοψηφικής τάσης, που λυμαίνεται τα πεδία λήψης αποφάσεων,  προσκρούει στην ηθική και στην συνείδηση των Ελλήνων, γιατί έρχεται σε αντίθεση με το αξιακό σύστημα αναφοράς της κοινωνίας, τις ρίζες της, τους συνεκτικούς της  δεσμούς και τις παραδόσεις της.

Χωρίς τη συναίνεση της συντριπτικής πλειοψηφίας του κοινωνικού συνόλου, των γονέων και των εκπαιδευτικών, προκαλεί τσουνάμι αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία της Κορινθίας, αλλά και σε όλη τη χώρα.

Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νομικοί, Ακαδημαϊκοί, Ιατροί σχεδόν όλων των ειδικοτήτων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Παιδοψυχίατροι, ατομικά και συλλογικά βοούν προς τον υπουργό Παιδείας για άρση της υποχρεωτικότητας του πειράματος που επιχειρείται εις βάρος των μαθητών και γενικότερα της νεολαίας της πατρίδας μας!



Μια καινοφανής ιδεολογία, περί κοινωνικού φύλου, η οποία έχει θλιβερά αποτελέσματα όπου εφαρμόστηκε, επενδύεται με την πολιτική κάλυψη του υπουργείου παιδείας και προωθείται  οριζόντια σε όλα τα  σχολεία της χώρας και μάλιστα από κύκλους ΜΚΟ και με συνοπτικές διαδικασίες!!! (Δείτε σχετικά: το πείραμα του Τζων Μάνει  για τη θεωρία του γένους, το οποίο οικτρώς και παταγωδώς απέτυχε. «Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Το αγόρι που εξαναγκάστηκε να μεγαλώσει ως κορίτσι….»: http://www.iatropedia.gr/paidi/genniese-i-ginese-to-agori-pou-exanagkastike-na-megalosi-os-koritsi/32024/).

Το θέμα δεν είναι μόνο εκπαιδευτικό ή επιστημονικό ή και ηθικό .Είναι βαθύτατα πολιτικό και σχετίζεται με το τί τύπο ανθρώπου επιθυμούμε να έχουμε στο άμεσο μέλλον:  ελεύθερα πρόσωπα –ενεργούς πολίτες, συγκροτημένους σε δομημένες ομάδες με συνοχή ή  φυλετικώς διαταραγμένα όντα- ενεργούμενα πειθήνια άτομα σε πλήρη διάρρηξη των όποιων ιστών συνοχής  διαφόρων συλλογικοτήτων(Τ. Τρένχαμ, εισηγητική εναρκτήρια διάλεξη στο Παγκόσμιο συνέδριο οικογενειών, στην Τυφλίδα της Γεωργίας, 16/5/2016)



Δείτε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεμέας ενάντια στην υλοποίηση της θεματικής για τις Έμφυλες Ταυτότητες στα Γυμνάσια.




Σχόλια