Απεργίες και συλλαλητήρια σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου

Σε κλοιό διαδηλωτών θα βρεθεί και σήμερα η Βουλή, την ώρα της συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, αφού συνδικάτα, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και
εργαζόμενοι θα διαμαρτυρηθούν και σήμερα.

Μετά τη χθεσινή γενική απεργία και τις συγκεντρώσεις που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις της χώρας, οι συνδικαλιστές ανανεώνουν το ραντεβού τους για νέα μεγάλα συλλαλητήρια στην πλατεία Ομονοίας, από το ΠΑΜΕ και στην πλατεία Συντάγματος από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (στις 18:30).

Στις 19:00 θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα και οι μεγαλύτεροι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας, όπως και οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι έχουν απευθύνει κάλεσμα.

Οι συνταξιούχοι, από την άλλη, θα συγκεντρωθούν στις 10:00 στην πλατεία Κοτζιά και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.

Το απεργιακό ημερολόγιο

Στάση εργασίας πραγματοποιούν και σήμερα κάποια από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν μόνο από τις 9 το πρωί έως και τις 21:00 το βράδυ.

Μετρό και ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια, τόσο σήμερα όσο και αύριο Παρασκευή, λόγω της νέας 48ώρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΠΝΟ, η οποία εκπνέει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

madata.gr

Σχόλια