Ψάρι Κορινθίας: Έφυγε πρόωρα o Βασίλης Γ. Λέγγας

Έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο συγχωριανός μας Βασίλης Γ. Λέγγας - Η κηδεία έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου


Δυστυχώς ο αγαπητός σε όλους μας συγχωριανός Βασίλης Γ. Λέγγας, δεν τα κατάφερε…. Μετά από ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και σύντομη νοσηλεία κατέληξε σήμερα σε ηλικία 54 ετών.
Μιλήσαμε μαζί του την προηγούμενη μόλις ημέρα πριν το χειρουργείο. Αν και είχε επίγνωση της δύσκολης κατάστασης ήταν –όπως πάντα – αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσει γρήγορα στο αγαπημένο του χωριό και στην οικογένειά του. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου – όπως όλοι προσπαθούμε να διακωμωδήσουμε τις δυσκολίες της ζωής – μου είπε «ελπίζω ο «γείτονας» (εννοώντας τον ΑγιοΝικόλα) να το κάνει πάλι το θαύμα του …»

Το θαύμα όμως αυτή τη φορά δυστυχώς δεν έγινε κι ο Βασίλης έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα, τόσο ανέλπιστα, τόσο βιαστικά…

Αφήνει πίσω του την οικογένειά του που τον υπεραγαπούσε, τη σύζυγό του Μίνα και τα παιδιά του Γιώργο και Παντελή. Τα αδέλφια του, τον δίδυμό του Σπύρο, την Τασία και την Ειρήνη αλλά και τους γέροντες γονείς του.

Όλοι εκφράζουμε τη βαθύτατη οδύνη μας για την απώλεια στην οικογένειά του και ευχόμαστε ο Θεός να τους απαλύνει όσο γίνεται τον αφόρητο πόνο του χωρισμού.

- Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Βασίλη, καλό παράδεισο !

psarikorinthias.gr




Σχόλια

Ο χρήστης Ανδρέας Παπαδόπουλος είπε…
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του ...