Νεμέα: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης και μία περίπτωση
απόπειρας κλοπής σε οικία ατόμου, που είχαν γίνει την 23.9.2016, στη Νεμέα Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο άτομα, ηλικίας 19 και 31 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος και ο 31χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, την 23.9.2016 το μεσημέρι, στη Νεμέα Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης και με την χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν κόσμημα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως επιπλέον προέκυψε, οι ανωτέρω, της 23.9.2016 το μεσημέρι, στη Νεμέα Κορινθίας, μπήκαν και σε οικία ατόμου, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας, για  την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


Σχόλια