ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Νεμέα: Συνελήφθη 25χρονος για σωρεία ληστειών

Άλλη μία επιτυχία για το Α.Τ. Νεμέας

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται:
Συνελήφθη, τις πρωινές ώρες σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2015, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε διαπράξει σωρεία ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμάτας.

Οι αστυνομικοί του  Α.Τ. Νεμέας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να φτάσουν στα ίχνη του νεαρού ληστή, ο οποίος αναγνωρίστηκε και συνελήφθη. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ο συλληφθείς, παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστείες.

Σ.: Να συγχαρούμε τους αστυνομικούς του Τμήματος Νεμέας οι οποίοι με όρεξη για δουλειά και πολύ προσωπικό χρόνο κατάφεραν με την επιτυχία τους αυτή να διατηρούν ψηλά το αίσθημα ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας!

Οι επιτυχίες αυτές τονίζουν ταυτόχρονα και την ανάγκη για άμεση ενίσχυση του τοπικού Α.Τ. Νεμέας τόσο με τα απαραίτητα μέσα (οχήματα κτλ) αλλά και με ανθρώπινο δυναμικό για να μπορεί ο Αστυνομικός να εκτελεί την υπηρεσία του στα χρονικά όρια που ορίζει ο Νόμος και απερίσπαστος από άλλα υπηρεσιακά προβλήματα που προκύπτουν λόγω των ελλείψεων.

Σχόλια