Με επιτυχία η 2η Γιορτή Κορινθιακής Σταφίδας στο Ψάρι


Η «Γιορτή Κορινθιακής Σταφίδας» ήρθε και ρίζωσε για τα καλά στο Ψάρι, όπως αποδείχθηκε το Σάββατο 29 Αυγούστου και στη 2η γιορτή που διενεργήθηκε στο χωριό μας.

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας», φρόντιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε όλα να
είναι άψογα και η γιορτή του χωριού μας να είναι επιτυχημένη. Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου  έκαναν ότι χρειαζόταν  προκειμένου η γιορτή να είναι άρτια και όλα να κυλήσουν ομαλά. Και όπως αποδείχθηκε, τα κατάφεραν σε απόλυτο βαθμό !

 Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος  η πρώτη μας καλεσμένη που από νωρίς έλουσε με το φως της   το χωριό μας και το χώρο της  γιορτής, συντρόφευσε μέχρι τα πρώτα φώτα της ημέρας τους τελευταίους χορευτές πριν χαθεί στην κορυφογραμμή του Μπρέκου.

Η διαδικασία της γιορτής, η συμμετοχή του κόσμου, τα  υπέροχα κεράσματα των κυριών του χωριού μας, οι καλοψημένες γουρνοπούλες και βέβαια -όπως είθισται-  το γλέντι μέχρι πρωίας (με τον Ψαραιϊκο βέβαια τρόπο), αποζημίωσαν όλους και απέδειξαν πως οι άνθρωποι του χωριού μας θέλουν και μπορούν να διοργανώνουν εκδηλώσεις  με περιεχόμενο, προς όφελος του τόπου μας.  

Πολλά – πολλά μπράβο στα παιδιά του Πολιτιστικού μας Συλλόγου για την προσπάθεια και το άψογο αποτέλεσμα.  Μπράβο και στους συγχωριανούς μας και τους φίλους του χωριού μας για τη συμμετοχή και τη στήριξη του συλλόγου !

Να ευχηθούμε να είμαστε όλοι καλά και  του χρόνου όλοι και πάλι παρόντες στην «3η Γιορτή Κορινθιακής Σταφίδας» στο Ψάρι!

Σχόλια