Άνοιξε το πάρκο του Αϊ- Βασίλη στο Ναύπλιο

Το πάρκο του Αϊ- Βασίλη, παραμυθένιο και φωτισμένο, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου 2014 το μαγικό του ταξίδι στο Ναύπλιο µε μουσική, παιχνίδια, παραµύθια, θέατρο και γλυκές λιχουδιές για  µικρούς  και μεγάλους  επισκέπτες.
Στα εγκαίνια του Πάρκου συμμετείχαν τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας με υπεύθυνο τον καθηγητή Η. Δηµόπουλο, τα παιδιά του 5ου δηµοτικού σχολείου Ναυπλίου που δημιούργησαν τις κάρτες των
ευχών, τα παιδιά του 3ου δηµοτικού σχολείου Ναυπλίου που στόλισαν ένα δέντρο του πάρκου µε τα δικά τους στολίδια, την παιδική χορωδία του ΔΟΠΠΑΤ υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Χ.Νικολόπουλο, το ΦΟΥΓΑΡΟ µε το γιορτινό εργαστήρι µουσικοκινητικής αγωγής με υπεύθυνη την  Φ. Γεβετζή, και το Κέντρο Λογοθεραπείας ¨Δηµιουργώ” µε το εργαστήρι χριστουγεννιάτικων κατασκευών.
Τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο “Πώς πάµε για το Βόρειο Πόλο;” μια γκαφατζίδικη και σκανδαλιάρικη διαδρομή δυο ταξιδιαρέων που κουβαλούσαν δώρα, και συναντούν παράξενους ανθρώπους, έπεφταν σε παγίδες, τρώγανε τούµπες, ξανασηκώνονταν για να ξαναπέσουν, ρωτούσαν τους πάντες και τρώγανε τα πάντα, με τους Εύη Σταθακοπούλου- θεατρολόγο και τον Σωτήρη Σταθακόπουλο- χορογράφο.





STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Σχόλια