CNN: Ποιο είναι το ιδανικό ελληνικό νησί για κάθε τύπο διακοπών

Εννέα Ελληνικοί προορισμοί για κάθε τύπου ταξιδιώτη.

Εκτενές αφιέρωμα σε εννέα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά έκανε το CNN, όπως πολλά διεθνή πρακτορεία συνηθίζουν το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει ακριβώς το νησί που του ταιριάζει.

Για ποιο λόγο λοιπόν να επισκεφτεί κανείς τα Ελληνικά νησιά;



1. Σαντορίνη: Για την καλύτερη θέα με τα ολόλευκα σοκάκια να σκαρφαλώνουν στα άγρια βράχια, τα πεντακάθαρα νερά σε πολύχρωμες από το ηφαίστειο παραλίες και φυσικά τα διάσημα ηλιοβασιλέματα.


2. Μύκονος: Το νησί είναι γνωστό διεθνώς για την πλούσια νυχτερινή ζωή του, ενώ για πολλούς αποτελεί την ελληνική Ίμπιζα.


3. Νάξος: Το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων δίνει στον επισκέπτη την καλύτερη εικόνα μιας ήσυχης επαρχιακής ζωής.


4. Πάρος: Το έτερο κοσμικό νησί των Κυκλάδων, αν και τραβάει κοσμοπολίτες και διάσημους, είναι περισσότερο γνωστό στους λάτρεις του kitesurfing και του windsurfing μιας και τα μελτέμια του Αυγούστου το καθιστούν ιδανικό μέρος αυτού του είδους τα αθλήματα.


5. Μήλος: Κανένα από τα κυκλαδίτικα νησιά δεν έχει την ποικιλία και την ομορφιά των παραλιών της Μήλου. Μερικές με άσπρη άμμο, άλλες με λευκά βράχια, όλες προσφέρουν στον ταξιδιώτη μια ανεπανάληπτη εμπειρία.


6. Ικαρία: Για τους λάτρεις της φύσης, το νησί, αν και είναι σχετικά μικρό διαθέτει φανταστική μορφολογία εδάφους, από βουνά και δάση έως και ποτάμια και λίμνες.


7. Κουφονήσια: Το καλύτερο μέρος για ηρεμία και χαλάρωση αφού η μεγάλη τους απόσταση από το λιμάνι του Πειραιά κι επομένων η έλλειψη μεγάλης τουριστικής κίνησης, τους δίνει το πλεονέκτημα.


8. Φολέγανδρος: Η άγρια Φολέγανδρος αποτελεί την καλύτερη απόδραση για τα ζευγάρια, με εκπληκτική θέα και υπέροχα καλντερίμια.

gr.celebrity.yahoo.com

Σχόλια