Πανέτοιμο το νέο Δ.Σ. του Παννεμεατικού

Αν και βρέθηκε λίγο πριν το Πρωτοδικείο, ο Παννεμεατικός έχει πλέον νέα διοίκηση, με τους νέους ανθρώπους της περιοχής να δείχνουν πανέτοιμοι, να κάνουν ότι μπορούν, ώστε να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, να πραγματοποιήσει όσο γίνεται καλύτερη πορεία.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο
Παναγιώτης Κασκαντάμης, με το συμβούλιο να αποτελείται από 15 πραγματικούς εργάτες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν.

Πάμε αναλυτικά να δούμε το νέο Δ.Σ. του Παννεμεατικού:

Πρόεδρος: Κασκαντάμης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Λαμπρόπουλος Βαγγέλης

Γενικός Γραμματέας: Γκόφας Τάκης

Ταμίας: Φρούσιος Δημήτρης

Γενικοί αρχηγοί: Ρογκάκης Παναγιώτης, Ψυρρής Γιώργος

Μέλη: Παπαγιαννάκης Κώστας, Κακαρίκος Σταμάτης, Αλτανόπουλος Ηλίας, Μπαρλιάς Κώστας, Πανταζόπουλος Παναγιώτης, Καρυώτης Γιώργος, Πανουσόπουλος Ηλίας, Αθανασόπουλος Χρήστος, Παπαντωνίου Μιχάλης  


Ο νέος πρόεδρος σε δηλώσεις του, τόνισε: «Ο τίτλος του προέδρου είναι εντελώς τυπικός. Είμαστε 15 άτομα, χωρίς να ξεχωρίζει κανείς, από κανέναν. Αποφασίσαμε να βγούμε μπροστά για το καλό της ομάδας, στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες υποδομές για τις μικρές ηλικίες, σωστές ακαδημίες, ώστε ο Παννεμεατικός να αποτελείται όσο γίνεται περισσότερο από δικά του παιδιά. Ευελπιστούμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, έχει γίνει επαφή με τον Σταύρο Μπινιάρη και αναμένουμε την Τρίτη, την απάντησή του».

apopsi24.gr

Σχόλια