Η Μαρίνα Πιέρρου υποψήφια με τον συνδυασμό «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ»


Μαρίνα Πιέρρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι Δικηγόρος Κορίνθου. Κατοικεί στη Νεμέα όπου ασκεί δικηγορία. Έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κατά το παρόν διάστημα βρίσκεται στην εκπόνηση της διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας της στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων στο
Ε.Α.Π.(MSc Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων Ε.Α.Π.).Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Συμμετέχει στην πολιτική ζωή από τα φοιτητικά της χρόνια ενταγμένη σε χώρους της Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΡΙ.ΖΑ, ΑΡ.ΑΣ).
Είναι μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, εγγεγραμμένη στην Ο.Μ. Νεμέας και εκλεγμένο μέλος της Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κορινθίας από το Δεκέμβριο του 2013.

Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τους πλειστηριασμούς και με την σχετική νομοθεσία, αρθρογραφώντας σχετικά στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.


Η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με τον συνδυασμό «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» σηματοδοτεί την αρχή της ενεργούς συμμετοχής της στα κοινά, βασισμένης στις αρχές της αντικαλλικρατικής πολιτικής και μιας αποδοτικότερης και δικαιότερης κατανομής των πόρων στην Πελοπόννησο, με γνώμονα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της. 

Σχόλια